top of page

CLIENT ERVARINGEN

Bij Eizabeth kan je gewoon zijn wie en hoe je bent op het moment zelf. Haar aanpak is zachtaardig,geduldig en precies. Ze geeft je alle vertrouwen. Ze heeft het talent en de kennis om precies de juiste vraag te stellen en de juiste oefening aan te reiken,waardoor je ontzettend veel leert en lichter naar buiten gaat.

Suzanne

Bij Elizabeth voel je je snel op je gemak. Rustig en met humor weet ze door te dringen to je probleem. Niet alleen wat je zegt, maar ook de manier waarop - je lichaamstaal, intonatie -gebruikt ze om je beter te begrijpen. Het fijne is dat ze daarna niet komt met allerlei oplossingen, maar doorvraagt en subtiele aanwijzingen geeft waardoor je op je eigen kracht weer verder kan.

Hilde

Ik voel mij heel veilig bij Elizabeth. Zij heeft een heele fijne energie over zich heen waardoor ik mij gerustgesteld voel en waardoor ik mij open kan stellen.  Ik heb het gevoel dat de sessies echt doorwerken zonder dat ik bewust bij stil hoef te staan.Dat voelt heel krachtig. Zij heeft een fijne manier van werken.Niet indringend. Heel subtiel en toch effectief.

Samantha

bottom of page